BETA, Inštrukcije matematike in fizike ● 040 628 164

POGOSTA VPRAŠANJA UČENCEV IN STARŠEV.

Če ne najdete odgovora, vas prijazno vabimo, da nam pišete na naš e-naslov ali nas pokličete po telefonu na številko 040 628 164

Navadno najprej predelamo celotno snov prek platforme Skype, čemur sledi utrjevanje doma. Nato pride učenec odpiše test, kjer se pokaže kako dobro je pripravljen.

Učencev je navadno več (nikoli več kot štirje) vendar se vsakemu izmed njih posvečamo povsem individualno, v skladu z zahtevano snovjo. Inštrukcije potekajo tako, da vsak učenec dobi poleg ustne razlage tudi naloge ter dokument z ustreznimi formulami, ki so v pomoč pri reševanju. Učenci po potrebi dobijo tudi domače naloge.

Pri Beta Inštrukcijah smo, kar so pokazale dolgoletne izkušnje, pristaši dela po dve šolski uri hkrati, kar pa seveda ne pomeni, da učenec ne more priti za eno, tri ali več šolskih ur. Delo po dve šolski uri hkrati, se je izkazalo za optimalen način, saj je ena šolska ura, kadar obdelujemo sprotno snov, v večini primerov premalo. Pred testom, ali kadar je res nujno, učenci pogosto ostanejo tudi po 3 ali celo 4 ure, vse kar je več od tega, pa je v večini primerov zanje že prenaporno. Kadar ima kdo samo nekaj vprašanj se seveda dogovorimo za le eno šolsko uro in tako pred testom zgolj zakrpamo male luknje v znanju.

Poučujemo učence osnovnih in srednjih šol. Pri pripravah na maturo se ukvarjamo z vsemi nivoji mature, na nas pa se po pomoč pri učenju obračajo tudi starši učencev z disleksijo, motnjami koncentracije ipd.

Staršem smo seveda na voljo za pogovor po predhodnem dogovoru preko telefonskega klica ali e-pošte.

Nudimo popuste v obliki Beta kartončkov; na voljo imamo dva paketa predhodnega zakupa ur in sicer Beta kartonček za predhodni zakup 10 šolskih ur, ki stane 115 eur (redna cena 10 šolskih ur je 130 eur) in pa Beta kartonček za 20 šolskih ur, ki stane 220 eur (redna cena 20 šolskih ur je 260 eur). Naj na tem mestu še poudarimo, da kartonček nima časovne omejitve, kar v praksi pomeni, da lahko učenec morebitne neporabljene ure porabi čez x let. Znesek za Beta kartonček je potrebno poravnati pred začetkom inštrukcij.

Nakup kartončka priporočamo, kadar se pričakuje oziroma ve, da bo učenec na inštrukcijah pogosto. Pri kartončkih vodimo tudi natančno evidenco obiska, katero lahko staršem brez težav tudi posredujemo.

Na željo učenca oziroma staršev seveda lahko naredimo tudi to, vendar ta korak priporočamo samo v primerih, ko profesor to željo izrazi sam zato, da poda inštruktorju napotke za delo z učencem. To je sicer stvar osebnih prepričanj profesorja, jih je pa precej, ki spodbujajo sodelovanje profesor – inštruktor.

Inštrukcijo potekajo v udobju vašega doma izključno prek platforme Skype.