BETA, Inštrukcije matematike in fizike ● 040 628 164

INŠTRUKCIJE MATEMATIKE

Matematika je čudovita naravoslovna veda, a obenem ravno tisti šolski predmet, s katerim imajo učenci med vsemi šolskimi predmeti največ težav. Žal zato ne spada med najbolj priljubljene, a boste to mnenje kmalu spremenili. 🙂 Zaradi sicer navidezne abstraktnosti in bav­bav prizvoka se mnogi učenci v šoli med podajanjem snovi pogosto izgubijo, posledično začne zanimanje za matematiko počasi usihati, kmalu pa se težave pojavijo še pri opravljanju domačih nalog.

Jaz ♥ matematiko

Ker se osnovni interesi ljudi med seboj razlikujejo lahko prišepnemo, da smo nekateri v matematiko povsem zaljubljeni, vloga inštruktorja matematike nam je dobesedno pisana na kožo in to delo naravnost obožujemo. Ko se problem razširi, učenci ali starši poiščejo pomoč pri inštruktorjih matematike.

Strah pred matematiko? Nič več.

Stari rek pravi, da kdor išče, ta najde in pri Beta Inštrukcijah vas skozi, na začetku sicer pogosto meglen vrtinec matematike, z velikim veseljem ter vnemo popelje naša Tatjana in prav vsakemu dokaže, da je strah votel, notri ga pa nič ni.

Sprotno učenje ali SOS pomoč

Dnevno se ukvarjamo tako s hipno in učinkovito pomočjo, kot tudi z delom na dolgi rok. Pri Beta Inštrukcijah se lahko pohvalimo tudi s precejšnjim številom učencev, s katerimi delamo preventivno, kar v praksi pomeni, da inštrukcije matematike učenci dobijo enkrat do dvakrat tedensko, kar nam omogoča, da lahko vse nastale težave odpravljamo povsem sprotno. Tako se možnosti za morebiten neuspeh resnično minimizirajo. 

Super vzdušje!

Inštrukcijo potekajo v udobju vašega doma izključno prek platforme Skype. Ker je pri nas vzdušje vedno zelo sproščeno in pozitivno, se na inštrukcijah matematike ne tako redko zgodi, da se kakšen od učencev začne kar naenkrat celo zanimati za študij matematike. In da, to so zares lepi občutki, potrditev, da z našimi učenci delamo zares dobro in da naše inštrukcije matematike niso zgolj suhoparno podajanje dejstev, ampak dokaz, da je matematika lahko tudi igriva, zabavna, barvna. Kdor se enkrat pridruži Beti, tukaj tudi ostane. 🙂 

V UDOBJU VAŠEGA DOMA

Inštrukcijo potekajo v udobju vašega doma izključno prek platforme Skype.

SOS POMOČ

Nudimo pomoč pri sprotnem učenju ali nujnih SOS oblikah. Če se mudi, ne odlašajte! 🙂

ZAUPANJE

Vedno vam bomo stali ob strani in naredili vse, kar bo v naši moči, da dosežete želen cilj.

DOMAČE NALOGE

Predelujemo domače naloge, vsi naši učenci pa dobijo tudi domače naloge za samostojno delo.

PREGLEDOVANJE TESTOV

Ponujamo tudi pregledovanje splošnih testov ali maturitetnih pol ter pomoč pri ugovoru.

KONTAKTIRAJTE NAS

Kontaktirajte nas in si rezervirajte termin. Sploh okoli praznikov in “popularnih” terminov. 🙂