BETA, Inštrukcije matematike in fizike ● 040 628 164

PRIPRAVE NA SPLOŠNO IN POKLICNO MATURO

Zadnji izziv celotnega srednješolskega obobja zagotovo predstavlja matura, ki obsega snov čez vsa štiri leta šolanja. Ker učenec v srednješolskem obdobju letih pridobi veliko znanja, je celotno snov pogosto precej težko obnoviti v nekaj tednih, zato se učenci pogosto odločajo za organizirane priprave na maturo.

Kdaj začeti s pripravami na maturo?

S pripravami na maturo najraje začnjamo že ob začetku četrtega letnika, ker je takšen način dela povsem nestresen, seveda pa se lahko učenec odloči za priprave na maturo tudi kadarkoli kasneje; pri Beta Inštrukcije seveda vedno radi priskočimo na pomoč, je pa časovna obremenitev v tem primeru nekoliko večja. 

Pri katerih predmetih vam lahko pomagamo mi?

Pri Beta Inštrukcijah nudimo priprave na splošno in poklicno maturo iz matematike ter fizike, nudimo pa tudi pripravo na višji nivo. Izvajamo lahko pripravo na vsa poglavja ali pa le delno pripravo. Učenec na pripravah poleg učenja pri nas dobi tudi vse potrebne formule ter seveda vaje za delo doma. 

 

Priprave na splošno in poklicno maturo iz matematike in fizike

Pri Beta Inštrukcijah nudimo priprave na splošno in poklicno maturo iz matematike in fizike, nudimo pa tudi pripravo na višji nivo. Izvajamo lahko pripravo na vsa poglavja ali pa le delno pripravo. Učenec na pripravah poleg učenja pri nas dobi tudi vse potrebne formule ter seveda vaje za delo doma.

 

Priprave na splošno maturo organiziramo za redne dijake četrtega letnika gimnazije, ki bodo maturo opravljali v tekočem letu. Priprave na poklicno maturo organiziramo za redne dijake srednjih tehniških, poklicnih in strokovnih šol, ki bodo maturo opravljali v tekočem letu.

Komu so namenjene?

Priprave na maturo, tako splošno kot tudi poklicno, so namenjene vsem, ki bi se radi kvalitetno in mirno pripravili na maturo, vsem, ki mature še niso opravili, tistim, ki želijo izboljšati oceno in pa seveda vsem, ki morajo zaradi želje po vpisu na univerzitetni študij, in imajo že opravljeno poklicno maturo, opraviti še določene predmete. 

Vpogled v maturitetno polo

Beta Inštrukcije nudimo po opravljeni maturi tudi vpogled v maturitetno polo in, če se izkaže za potrebno, nato pomagamo napisati ugovor na oceno.

Super vzdušje!

Inštrukcijo potekajo v udobju vašega doma izključno prek platforme Skype. Pri nas je vzdušje vedno zelo sproščeno in pozitivno. Kdor se enkrat pridruži Beti, tukaj tudi ostane. 🙂 

V UDOBJU VAŠEGA DOMA

Inštrukcijo potekajo v udobju vašega doma izključno prek platforme Skype.

SOS POMOČ

Nudimo pomoč pri sprotnem učenju ali nujnih SOS oblikah. Če se mudi, ne odlašajte! 🙂

ZAUPANJE

Vedno vam bomo stali ob strani in naredili vse, kar bo v naši moči, da dosežete želen cilj.

DOMAČE NALOGE

Predelujemo domače naloge, vsi naši učenci pa dobijo tudi domače naloge za domov.

PREGLEDOVANJE TESTOV

Ponujamo tudi pregledovanje splošnih testov ali maturitetnih pol ter pomoč pri ugovoru.

KONTAKTIRAJTE NAS

Kontaktirajte nas in si rezervirajte termin. Sploh okoli praznikov in “popularnih” terminov. 🙂